I’m trying to send fix messages to third party and i’m receiving this message:

'Socket Exception: An existing connection was forcibly closed by the remote host'.

It’s strange because my application logs that the message was sent, but the third-party says it doesn’t reach them. After a minute it logs this issue. The fromApp method it’s never triggered. After that my application requests for logon, and starts to exchange heartbeats succesfully with the exchange. This problem is driving me nuts. As you can see i’ve sent a message 2:04:44 pm with 34=12, who took too long and i got a heartbeat from the other side with sequence 34=12 as an ‘answer’. Anyone knows what could be causing that problem ??

Sep 17, 2020 2:04:44 PM quickfix.Session send INFO: FIX.4.4:MySenderCompId->MyTargetCompId: 8=FIX.4.49=217635=n34=1249=MySenderCompId52=20200917-17:04:44.45256=MyTargetCompId11=0000023820200917990000160036227958260=20200917-17:04:43.3899225=message id20001= ...my xml...

Sep 17, 2020 2:04:47 PM quickfix.mina.AbstractIoHandler messageReceived INFO: FIX.4.4:MySenderCompId->MyTargetCompId: 8=FIX.4.49=6135=034=1249=MyTargetCompId52=20200917-17:04:47.01656=MySenderCompId10=034

Sep 17, 2020 2:04:59 PM quickfix.mina.AbstractIoHandler messageReceived INFO: FIX.4.4:MySenderCompId->MyTargetCompId: 8=FIX.4.49=7035=134=1349=MyTargetCompId52=20200917-17:04:59.09756=MySenderCompId112=TEST10=066

Sep 17, 2020 2:04:59 PM quickfix.Session send INFO: FIX.4.4:MySenderCompId->MyTargetCompId: 8=FIX.4.49=7035=034=1349=MySenderCompId52=20200917-17:04:59.16756=MyTargetCompId112=TEST10=063

Sep 17, 2020 2:05:03 PM quickfix.mina.AbstractIoHandler exceptionCaught SEVERE: socket exception (Host address:port) An existing connection was forcibly closed by the remote host

Edit: I’ve discovered that, if i send a basic/small xml my app works fine, if i send a ‘normal’/big xml, this error occurs. Could be a bad xml ?

Thank you,

4